Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete fırsat vermeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son 21 yılda çetin mücadeleler sonucu gerilettiğimiz bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine fırsat vermeyiz, vermeyeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete fırsat vermeyiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz.

Öğretmenlere yönelik şiddetle mücadelede yasal zeminin güçlendirilmesine ihtiyaç duyuyoruz. Meclis tatile girmeden yasal düzenlemeleri çıkarmamız gerekiyor.

31 Mart seçimlerinde bir kırılma olmadı. 14 ve 28 Mayıs'ta seçmen hükümeti Cumhur İttifakı'na emanet etti. Elbette 31 Martta mesajı duymazdan gelmeyeceğiz, o mesajı aldık, gereğini de yapmaya başladık. Milletin mesajını yanlış okuyanla yolları ayırırız. Ancak Milletin Cumhur İttifakı'ndan desteğini çektiğini sananlar yanılır. Gönülsüzlüğe tahammülümüz olamaz. Bürokratik vesayete fırsat vermeyiz. Buradayız sapasağlam ayaktayız. Kanunun dışına çıkan, hatası olan kim varsa hukuk zemininde hesabını mutlaka soruyoruz.

FETÖ'ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı ruhunu baltalayanlar boş durmuyor. Kuklayı da kuklacıyı da, oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz.

Netanyahu ve soykırıma ortak olanlar, döktükleri her damla kanın hesabını verecek. Biz de soykırımcıların hukuka hesap vermesi için enselerinde olacağız. Sanmayın ki İsrail Gazze’de duracak. Bu azgın devlet, bu terör devleti, durdurulmazsa vadedilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü er ya da geç Anadolu’ya dikecek.

Hem kendi topraklarının istiklali için savaşan hem de Anadolu’yu savunan Hamas’ın yanında durmaya devam edeceğiz.

Siyonist katillerin ve piyonlarının bizi hedefe koyması, ürkecek, çekinilecek bir şey değil, göğsümüzde gururla taşıyacağımız bir şeref madalyasıdır. Kimi vicdan fukaraları Filistin’den gelen yaralıları tedavi etmemizden rahatsız olmuş. Bu devletin, yaralının yarasını saracak kudreti ziyadesiyle vardır.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.