Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bursa ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda, AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Aday tanıtım töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 21 yılda Bursa için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Erdoğan, "Biz bugüne kadar şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetleri, asıl bundan sonra yapacaklarımızın girizgahı olarak kabul ediyoruz. Emin olun ki Bursa, alt yapısı ve üst yapısıyla Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun en iftihar verici şehirleri arasında ilk sıralarda yer alıyor." ifadesini kullandı.

"CHP'NİN HALİNİ GÖRÜYORSUNUZ"

Erdoğan konuşmasında muhalefete de yüklendi. “CHP’nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin 31 Mart’taki “istismar edebilecekleri bir sonuç alma peşinde” olduğunu söyledi.

cumhurbaskani-erdogan-bursa-adaylarini-acikladi.jpg

"RİSKLERİ BAŞARIYLA YÖNETİYORUZ"

31 Mart’taki yerel seçimin ardından bir sonraki seçimin 2028 yılının Mayıs ayında yapılacağını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzde ülkemize ve şehirlerimize ilişkin orta ve uzun vadeli programlarımızı hayata geçirebileceğimiz uzunca bir süre var. AK Parti olarak biz seçim başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler ne olursa olsun, ülkemizi hedeflerinden koparmama azmiyle hareket ediyoruz. Türkiye’nin artan diplomatik, siyasi, ekonomik gücünün getirdiği riskleri başarıyla yönetiyoruz.” dedi.

Kırsaldaki hayat şartlarını yükselterek, vatandaşların doğup büyüdükleri yerde kalmasını teşvik etmek istediklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hedefle şehirleri geleceğe taşımak istediklerini anlattı.

cumhurbaskani-erdogan-bursa-adaylarini-acikladi-001.jpg

Erdoğan, burada Cumhur İttifakı'nın Bursa adaylarını açıkladı.

İşte Cumhur İttifakı'nın Bursa adayları:

Büyükorhan: Kamil Turhan

Kamil Turhan, 1980 yılında Büyükorhan'da doğdu. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olan Turhan, evli ve dört çocuk babasıdır.

Gemlik: Refik Yılmaz

1970 yılında Ardahan'da doğan Refik Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2011-2019 yılları arasında Gemlik Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. 2020 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde İşletme ve Yapım Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Ayrıca evli ve üç çocuk babasıdır.

Gürsu: Mustafa Işık

Mustafa Işık, 1971 yılında Artvin'in Yusufeli ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerini Bursa'da tamamladı. 2019 yerel seçimlerinde tekrar Gürsu Belediye Başkanı olarak seçilen Işık, evli ve üç çocuk babasıdır.

Harmancık: Yılmaz Ataş

Yılmaz Ataş, 1972 yılında Harmancık'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden mezun olan Ataş, 2019 yerel seçimlerinde Harmancık Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İnegöl: Alper Taban

Alper Taban, 1976 yılında İnegöl'de doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Taban, yüksek lisans eğitimini Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında tamamladı. 2019 yerel seçimlerinde İnegöl Belediye Başkanı olarak seçilen Taban, evli ve iki çocuk babasıdır.

İznik: Kağan Mehmet Usta

Kağan Mehmet Usta, 1966 yılında Gölcük'te doğdu. Bursa Uludağ Üniversitesi Turizm İşletmecilik ve Otelcilik Yüksekokulu'ndan mezun olan Usta, 2019'da Bursa İznik Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Karacabey: Ali Özkan

Ali Özkan, 1967 yılında Karacabey'de doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Özkan, 2019 yerel seçimlerinde Bursa Karacabey Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Keles: Ali Doğru

Ali Doğru, 1976 yılında Keles'te doğdu. Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Doğru, 2020 yılında İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlendi. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kestel: Ferhat Erol

Ferhat Erol, 1979 yılında Erzurum'da doğdu. İşletme Yönetimi bölümünden mezun olan Erol, yüksek lisans eğitimini Politika Bilimi alanında tamamladı. 2014 yılında AK Parti Kestel İlçe Başkanlığı görevine seçilen Erol, evli ve üç çocuk babasıdır.

Mudanya: Gökhan Dinçer

Gökhan Dinçer, 1988 yılında Samsun'da doğdu. 2014 yılında Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeliği görevini üstlendi. 2019 yılında Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevini üstlenen Dinçer, evli ve bir çocuk babasıdır.

Mustafakemalpaşa: Ahmet Beygirci (MHP)

Ahmet Beygirci, 1984 yılında Mustafakemalpaşa'da doğdu. İstanbul Beykent Üniversitesi İngilizce Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olan Beygirci, Mustafakemalpaşa Belediyesi Meclis Üyeliği görevini üstlendi. Ayrıca, MHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı da yaptı. Evli ve iki çocuk babası.

Nilüfer: Celil Çolak

Celil Çolak, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. Karadeniz Üniversitesi Harita ve Kadastro bölümünden mezun olan Çolak, 2014 yılında AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Orhaneli: Ali Osman Tayır

Ali Osman Tayır, 1977 yılında Orhaneli'de doğdu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Tayır, yüksek lisans eğitimini işletme alanında tamamladı. Ayrıca, Bursa Şehir Hastanesi dahil olmak üzere toplamda dört hastanede müdürlük görevini üstlendi.

Orhangazi: Bekir Aydın

Bekir Aydın, 1975 yılında Orhangazi'de doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünden mezun olan Aydın, 2019 yerel seçimlerinde Orhangazi Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Osmangazi: Mustafa Dündar

Mustafa Dündar, 1965 yılında Yunanistan Gümülcine'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Dündar, 22. dönemde AK Parti Bursa Milletvekilliği görevini üstlendi. Ayrıca, 2019 yerel seçimlerinde üçüncü kez Osmangazi Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Yenişehir: Davut Aydın (MHP)

Davut Aydın, 1966 yılında Yenişehir'de doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Aydın, 2019 yerel seçimlerinde Yenişehir Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yıldırım: Oktay Yılmaz

Oktay Yılmaz, 1977 yılında Erzurum'da doğdu. Kırıkkale Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Yılmaz, 2017 yılında AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. Ayrıca, 2019 yerel seçimlerinde Yıldırım Belediye Başkanı olarak seçilen Yılmaz, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.