Damdan atlayan kurbanlık elektrik tellerine takılı kaldı

Adana’da damdan atlayan kurbanlık keçi boynuzlarından elektrik tellerine takıldı. Keçiyi kurtaran Ramazan İmir, "Normalde kaçan kurbanlıkları çok gördük. Ama kurbanlığın damdan sıçrayıp tele asılı kalması çok şaşırttı" dedi.

Damdan atlayan kurbanlık elektrik tellerine takılı kaldı

Olay, Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; damda bulunan keçi kaçmak için aşağı atladığı sırada hemen dam kenarında bulunan elektrik tellerine boynuzundan takılı kaldı.

Boynuzu tele takılı kalan kurbanlığı vatandaşlar kurtarmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucunda Ramazan İmir, komşusuna ait kurbanlık keçiyi takılı kaldığı tellerin arasından kurtardı.

damdan-atlayan-kurbanlik-elektrik-tellerine-takili-kaldi.jpg

"TELE ASILI KALMASI ÇOK ŞAŞIRTTI

Komşunun kurbanlığının seslerine dışarı çıktığını söyleyen Ramazan İmir, "Uzanırken keçi bağırtı sesi duydum. Herhalde komşu kurbanı kesiyor diye düşündüm. Baktım ısrarla kurbanlığının bağırmasını duyunca balkona çıktım, kurbanlığın telde asıldığını gördüm. Ben hemen komşunun damına çıkarak boynuzundan tele geçtiği için çıkartmakla zorlandık. Sonra bir kamyonun üzerine çıkarak kurbanlığının boynuzu çıkartarak kurtardım. Normalde kaçan kurbanlıkları çok gördük. Ama kurbanlığın damdan sıçrayıp tele asılı kalması çok şaşırttı" dedi.

damdan-atlayan-kurbanlik-elektrik-tellerine-takili-kaldi-001.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.