Dikkat! Öğrenciler tavuk dönerden zehirleniyor
Kocaeli’de okul kantininde yedikleri tavuğun ardından mide bulantısı ve kusma yaşayan 14 lise öğrencisi hastaneye kaldırıldı.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir lisede okuyan 14 öğrenci, kantinden aldıkları tavuk yemeğinin ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan özel bir lisede meydana geldi. Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; dün öğle saatlerinde kantinden aldıkları tavuğu tükettikten kısa süre sonra mide bulantısı ve kusma şikayetleri yaşamaya başladı. Durumu öğretmenlerine bildiren öğrenciler için okula sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.
Sağlık ekipleri, gıda zehirlenmesi şüphesiyle 14 öğrenciyi ilçedeki farklı hastanelere sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Gebze Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, kantinde satılan tavuktan numune alarak inceleme başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.