Emekli polis, karısını ve emlakçıyı öldürmüştü! İlişki iddiası ortaya atıldı
Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde emekli polis Adem Yüksel, eşi Selma Yüksel ile emlakçı Mustafa Hıraç’ı tabancayla öldürdü. Teslim olan Yüksel adliyeye sevk edildi. Olayın sebebine dair, ilişki iddiası ortaya atıldı.
Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde yaşanan çifte cinayetin, ilişki iddiası nedeniyle işlendiği öne sürüldü. Emekli polis Adem Yüksel, eşi Selma Yüksel ile ilçede emlakçılık yapan Mustafa Hıraç’ı silahla vurarak öldürdü.
EVDE BAŞLAYAN TARTIŞMA CİNAYETLE SONUÇLANDI
Olay, Karapürçek ilçe merkezinde meydana geldi. Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; emekli polis Adem Yüksel ile 2 çocuğunun annesi eşi Selma Yüksel arasında, eşinin başka biriyle ilişkisi olduğu iddiası nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yüksel, evde tabancayla eşine ateş etti.
İKİNCİ CİNAYET İŞ YERİNDE
Eşini vurduktan sonra evden ayrılan Adem Yüksel, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği ve MHP Karapürçek İlçe Başkanı olduğu öğrenilen emlakçı Mustafa Hıraç’ın iş yerine gitti. Yüksel, burada da Hıraç’a silahla ateş etti.
POLİS MERKEZİNE GİDİP TESLİM OLDU
İki cinayetin ardından Adem Yüksel, polis merkezine giderek teslim oldu. Şüphelinin ifadesi üzerine her iki adrese sevk edilen sağlık ekipleri, Selma Yüksel ile Mustafa Hıraç’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, savcılık incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ, SORULARA YANIT VERMEDİ
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Adem Yüksel, adliyeye sevk edildi. Şüpheli, basın mensuplarının “Neden öldürdünüz?” ve “Pişman mısınız?” sorularına cevap vermedi.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ
Hayatını kaybeden Selma Yüksel, çocuklarının isteği üzerine Düzce’nin Cumayeri ilçesinde toprağa verildi. MHP Karapürçek İlçe Başkanı Mustafa Hıraç ise Karapürçek’te düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi.
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.


Kaynak:İHA / DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.