Emlak zengini Kerziban Keskin cinayetinde 6 şüpheli adliyede

Konya’dan gittiği Antalya’da 83 gündür kayıp olarak aranan emlak zengini Kerziban Keskin cinayetine ilişkin gözaltına alınan 6 kişi, bugün yoğun güvenlik önlemleri altında Serik Adliyesi’ne çıkartıldı.

Emlak zengini Kerziban Keskin cinayetinde 6 şüpheli adliyede

Edinilen bilgiye göre, Konya’da yaşayan 3 çocuk annesi Kerziban Keskin, geçen yıl Ekim ayının ilk haftasında Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan H.D. isimli kadın arkadaşının yanına gitti.

Keskin, 20-25 gün sonra ortadan kayboldu. Keskin’in Konya’da yaşayan çocukları, anneleri hakkında kayıp başvurusunda bulundu.

83 gündür kayıp olan emlak zengini Kerziban Keskin’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

"H.D, BU VAHŞİ EYLEMDE BAŞARILI OLMAYINCA CESEDİ PARÇALARA AYIRDI"

Fox TV'de yayınlanan 'Fulya Öztürk ile Umudun Olsun' programına bağlanan R.B., canlı yayında gözyaşları içerisinde cinayet itirafında bulundu. R.B, Keskin’in H.D. tarafından boğularak öldürüldüğünü, ardından da cesedin 2 gün evde bekletildiğini anlattı. R.B, Kerziban Keskin’in cesedini ortadan kaldırmak için plan yaptıklarını ve cesedi benzinle evin banyosunda yaktıklarını söyledi. Zanlı, “H.D., bu vahşi eylemde başarılı olmayınca cesedi parçalara ayırdı" diye konuştu.

6 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Bu itirafın ardından Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul ve Antalya’da eş zamanlı operasyonlar yaptı ve 6 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar bugün Serik Adliyesine sevk edildi.

emlak-zengini-kerziban-keskin-cinayetinde-6-supheli-adliyede-001.jpg

emlak-zengini-kerziban-keskin-cinayetinde-6-supheli-adliyede.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.