En mutlu günleri, evden gelen haberle zehir oldu
Mersin’in Erdemli ilçesinde oğullarını evlendiren ailenin evi ve limon deposu düğün sırasında çıkan yangında alevlere teslim oldu. Baba, düğün yerine gelen acı haberle gözyaşlarına boğuldu.
18
Mersin’in Erdemli ilçesinde düğün günü büyük bir felaket yaşandı. Oğullarını evlendirdikleri sırada evleri ve limon deposu alev alev yanan aile, mutluluklarını gözyaşlarıyla yarıda bıraktı.
28
Yangın, ilçeye bağlı Koyuncu Mahallesi Töre Sokak’taki depolu müstakil evde çıktı.
38
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre, oğulları Salih’i evlendiren Ahmet Özden ve ailesi düğün için yaylaya gitti. Düğünün başladığı saatlerde ailenin yaşadığı evin deposunda yangın çıktı.
48
Alevler kısa sürede tüm depoyu, ardından da bitişikteki 2 katlı evi sardı. İhbar üzerine olay yerine Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Erdemli Belediyesi ve Orman Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
58
10 itfaiye ekibi birçok noktadan alevlere müdahale ederken, çevre sakinleri de söndürme çalışmalarına destek verdi.
68
Limon deposundaki plastik kasaların tutuşmasıyla büyüyen yangın, ekiplerin yoğun çabasıyla 2 saatte kontrol altına alındı.
Soğutma çalışmalarının sürdüğü bölgede iki itfaiye eri dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen itfaiyecilere olay yerinde müdahale etti.
78
BABA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Yangın haberini düğünde alan baba Ahmet Özden, olay yerine geldiğinde gözyaşlarına boğuldu. Aile yakınları ve komşular baba Özden’i sakinleştirmeye çalıştı.
88
Yangında deponun tamamen, evin ise kısmen zarar gördüğü, birinci katta babanın kaldığı, ikinci katın ise evlenen oğulları için hazırlandığı öğrenildi.
Rüzgarın olmaması nedeniyle alevler çevredeki diğer evlere ve bahçelere sıçramadan söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Kaynak:İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.