Eski kız arkadaşının bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Sakarya’da bir şüpheli, eski kız arkadaşı ve ağabeyinin bulunduğu otomobile kurşun yağdırdı. 9 merminin isabet ettiği otomobilde ağabey karnından kız kardeşi ise omzundan yaralandı. Ağabey, kurşunlanmış otomobille kendisini ve kardeşini hastaneye getirdi.

Eski kız arkadaşının bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir şahıs, eski kız arkadaşı ve ağabeyinin bulunduğu otomobile kurşun yağdırdı. 9 merminin isabet ettiği otomobilde ağabey karnından, kız kardeşi ise omzundan yaralandı. Yaralı olan ağabey ve kardeşi, kurşunlanan otomobille hastaneye geldi. Polis ekipleri kurşunlanan aracı hastane bahçesinde inceledi.

eski-kiz-arkadasinin-bulundugu-araca-kursun-yagdirdi-2-yarali.jpg

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Adapazarı Emirsultan Mezarlığı mevkiinde meydana gelen olayda, ismi öğrenilemeyen şahıs, eski sevgilisi Gözde İ. (26) ile ağabeyi Alperen İ. (28) ve eşinin içerisinde bulunduğu 41 NS 615 plakalı otomobile kurşun yağdırdı. 9 merminin isabet ettiği otomobilde ağabey Alperen İ. karnından, kız kardeşi Gözde İ. ise omzundan vurularak yaralandı.

Otomobilin arka koltuğunda oturan A.İ.’nin eşi olduğu öne sürülen bir kadın ise yara almadan kurtuldu. Yaşanan olay sonrasında karnından vurularak yaralanan ağabey, kurşunlanmış otomobille kendisini ve kardeşini Yenikent Devlet Hastanesi’ne getirdi.

eski-kiz-arkadasinin-bulundugu-araca-kursun-yagdirdi-2-yarali-002.jpg

Durumun fark edilmesi üzerine hastanenin acil bölümüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler araçta inceleme gerçekleştirirken otomobildeki alkol şişeleri dikkatlerden kaçmadı.

Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

eski-kiz-arkadasinin-bulundugu-araca-kursun-yagdirdi-2-yarali-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.