Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işçi alımı 2023 TIKLA BAŞVUR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yayınladığı ilanla farklı mesleklerden personel alacağını duyurdu. Peki başvurular nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte kadro dağılımı ve ayrıntılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işçi alımı 2023 TIKLA BAŞVUR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şirketi Eskişehir Espark Park Bahçe Peyzaj Temizlik A.Ş. çok sayıda personel alım ilanı yayınladı.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI 2023 KADRO DAĞILIMI

Elektronik Su ve Sayaç Tamir İşçisi - 3

Elektrikçi - 1

Su Arıza İşçisi - 4

İşletme Elektrik Bakımcısı - 1

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

Elektronik Su ve Sayaç Tamir İşçisi

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Adli sicil kaydı olmamak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Genel Müdürlüğümüz görev ve sorumluluk alanında bulunan hizmetlerin gerçekleştirilmesinde çalışacak personelin en az meslek lisesi ilgili alanlarından (Elektrik, Elektronik, Makine, Sıhhi Tesisat, Tesviye vb. bölümler) mezun olması, askerliğini yapmış, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan, 18-28 yaş arasında, vardiyalı çalışabilecek, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve en az B sınıfı ehliyet sahibi, Eskişehir'de (Merkez) ikamet eden, takım çalışmasına uyumlu olmalıdır.

Elektronik Kartlı Sayaç biriminde Sayaç Üretimi, Montajı, Bakım-Onarımı ve Hizmet Aracı Kullanımı işlerinde çalıştırılacaktır. Aynı zamanda sahada bulunan Elektronik Kartlı Sayaç arızalarına müdahale edecektir. İdare tarafından verilecek olan iş emirlerine, kendisine teslim edilen araç-gereçlerle idarece belirlenen süre içinde müdahele edecektir.

Ayrıca; görevlendirilecek personelin, 28.04.2018 tarih ve 2018/11608 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan "İl Özel İdareleri, Belediyeler, Bağlı Kuruluşlar ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerinin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar" Madde 4 de belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

Elektrikçi

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Adli sicil kaydı olmamak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Kanalizasyon ve içme suyu terfi istasyonlarında, içme suyu depolarında, enerji nakil hatlarında ve tesislerimiz ile hizmet binası ve atölyelerin her türlü elektrik ve elektronik ile ilgili bakım ve onarım işlerinin yerine getirilmesi hizmetlerinde çalışacak olan personelin, meslek lisesi veya meslek yüksekokullarının elektrik veya elektrik- elektronik bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

Görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan personel alınacaktır.

Ayrıca; görevlendirilecek personelin, 28.04.2018 tarih ve 2018/11608 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan "İl Özel idareler, Belediyeler, Bağlı Kuruluşlar ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerinin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar" Madde 4 de belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

Su Arıza İşçisi

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Adli sicil kaydı olmamak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu hatlarının bakım, tamirat işlerinin yerine getirilmesinden sorumludur. Su arıza işçisi olarak görev yapan personel, işin yapıldığı mahalde işe başlama ve bitimi sonrasında gerekli iş sağlığı güvenlik tedbirlerini almaktan ve işin tamamlanmasından sonra tüm ekipman ve malzemelerin toplanması vb. işlerinde görevlendirilecek olup, çalışacak personelin meslek lisesi sıhhi tesisat bölüm mezunu olması ya da tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanı yapı tesisat sistemleri dalından kalfalık veya ustalık belgesi bulunması şarttır.

Görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan personel alınacaktır.

Ayrıca; görevlendirilecek personelin, 28.04.2018 tarih ve 2018/11608 sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan "İl Özel idareler, Belediyeler, Bağlı Kuruluşlar ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerinin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar" Madde 4 de belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

İşletme Elektrik Bakımcısı

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Adli sicil kaydı olmamak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak

İdaremizin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç-gereç ve ekipmanların etkin bir şekilde kullanılarak; iş sağlığı, iş güvenliği, çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak, damacana dolum tesisleri hatlarında, hizmet binası ve atölyelerin her türlü elektrik ve elektronik ile ilgili bakım ve onarım işlerini yerine getirmek.

İşletme Elektrik Bakımcısı olarak görev yapan personel, işin yapıldığı mahalde işe başlama ve iş bitimi sonrasında gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması, çalışılan sahanın temizliğinin yapılması, işin tamamlanmasından sonra tüm ekipmanların toplanması ve tanziminden sorumlu olup; elektrik/elektronikçi olarakgörev yapacak personelin meslek lisesi veya meslek yüksekokullarının elektrik veya elektrik/elektronik bölümlerinden mezun yada elektrik ile ilgili ustalık belgesine sahip olması gerekmektedir. Görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan personel alınacaktır.

Ayrıca; görevlendirilecek personelin, 28.04.2018 tarih ve 2018/11608 sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan "İl

Özel idareler, Belediyeler, Bağh Kuruluşlar ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerinin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar" Madde 4 de belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Eskişehir Büyükşehir tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 1-3 Şubat tarihleri arasında [email protected] adresine özgeçmiş göndererek yapabilecek. E-mail dışında başvuru kabul edilmeyecek.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI 2023 İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Eskişehir Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum