Ev sahibi ile kiracı kavgası kanlı bitti! Kadını pompalı tüfekle vurdu
Gaziantep’te ev sahibi ile kiracısı arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Pompalı tüfekle açılan ateşte kiracı kadın ayaklarından yaralanırken, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Gaziantep’te ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı saldırıya dönüştü. Pompalı tüfekle vurulan kiracı kadın hastaneye kaldırılırken, olay sonrası kaçan ev sahibinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
Olay, Şahinbey ilçesi Onur Mahallesi’nde meydana geldi. İHA’nın haberindeki iddiaya göre ev sahibi B.Ş. ile kiracısı Hamide G. (39) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İkili arasındaki gerilim kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETTİ
Kavga sırasında ev sahibi B.Ş., yanında bulunan pompalı tüfekle kiracısı Hamide G.’ye ateş etti. Açılan ateş sonucu kadın ayaklarından yaralandı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.
SALDIRGAN KAÇTI
Olayın ardından kaçtığı öğrenilen ev sahibi B.Ş.’nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.