Evde yapılan mangal faciaya yol açtı: 1 ölü, 1’i ağır 3 yaralı

Diyarbakır’da yaşayan 72 yaşındaki İzzettin Çiftçi eşi ve 2 torunuyla evde mangal yaptı. Mangaldan çıkan karbonmonoksit gazı nedeniyle Çiftçi, eşi ve 2 torunu zehirlendi. Yaşlı adam hayatını kaybederken eşi ve 2 torunu tedavi altına alındı.

Evde yapılan mangal faciaya yol açtı: 1 ölü, 1’i ağır 3 yaralı

Diyarbakır'da, evde mangal yaparken karbonmonoksit gazından zehirlenen İzzettin Çiftçi (72) yaşamını yitirdi, eşi Remziye Çiftçi (67) ve 2 torunu tedaviye alındı. Remziye Çiftçi'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Sur ilçesine bağlı kırsal Kervanpınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İzzettin Çiftçi, eşi Remziye Çiftçi, kız torunları E. Çiftçi (4) ve E. Çiftçi (3) ile evde mangal yaparken karbonmonoksit gazından zehirlendi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Çiftçi ailesi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. İzzettin Çiftçi, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Remziye Çiftçi'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, durumları daha iyi olan torunlarının tedavisine ise Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde devam edildiği belirtildi.

İzzettin Çiftçi'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Bağlar ilçesinde Yeniköy Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.