Altın 5967.611
BIST 11261.52
Dolar 42.9438
Euro 50.4891
Sterlin 57.8489

Evine giren hırsızı öldürdüğü için tutuklanmıştı! Yaralıyken ambulansa da taşımış

Kocaeli Gölcük'te evine giren hırsızı arbede sırasında bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Osman Karatoprak ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Karatoprak'ın, polisi aradıktan sonra yaralıyı ambulansa taşıdığı öğrenildi

Evine giren hırsızı öldürdüğü için tutuklanmıştı! Yaralıyken ambulansa da taşımış

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 14 Ocak sabahı, Kocaeli Gölcük ilçesi Yeni Mahalle'deki 5 katlı apartmanda yaşanan olayda, tersanede işçi olarak çalışan ve yalnız yaşayan Osman Karatoprak, uyuduğu sırada evindeki odadan gelen sesleri duydu.

Odaya yöneldiğinde Karatoprak, hırsız ile karşı karşıya geldi.

Çıkan arbedede Karatoprak, hırsızı bacağından ve karın bölgesinden bıçakladı. Hırsız, olay yerinden yaklaşık 100 metre kaçtıktan sonra yere yığıldı.

AMBULANSA KENDİ TAŞIMIŞ

112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Karatoprak, gelen sağlık görevlilerine yardımcı olmak için ağır yaralı hırsızı ambulansa taşıdı.

Hastaneye kaldırılan ve isminin Murat Yarar olduğu tespit edilen hırsızlık zanlısı, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

“KENDİMİ SAVUNMAK İÇİN BIÇAĞI ALDIM”

Gözaltına alınan Osman Karatoprak, emniyetteki ifadesinde, işten yorgun geldiğini, sesler üzerine odaya girdiğinde hırsızla karşılaştığını ve çıkan arbedede odadaki bıçağı kendisini savunmak için aldığı sırada hırsızı bıçakladığını söyledi.

evine-giren-hirsizi-oldurdugu-icin-tutuklanmisti-yaraliyken-ambulansa-da-tasimis.jpg

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Karatoprak, çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı. 

Murat Yarar'ın ise 'hırsızlık' suçundan çok sayıda kaydının bulunduğu belirtildi.

evine-giren-hirsizi-oldurdugu-icin-tutuklanmisti-yaraliyken-ambulansa-da-tasimis-003.jpg

KIRDIĞI ARKA KAPIDAN KAÇMIŞ

Osman Karatoprak ile birlikte hırsızı ambulansa taşıdıklarını söyleyen komşusu Selami Bulga, "Osman'ın üst katındaki komşusuyum. Olay anında bir bağrışma sesi duyduk. Dışarı çıktığımda Osman'ı gördüm. Bana 'Ağabey evime hırsız girdi. Boğuştuk, onu bıçakladım, aşağı doğru kaçtı' dedi. Zaten kaçan şahıs da kırarak girdiği arka kapıdan çıkmış. Aşağı indik ve yaklaşık 100 metre ileride hırsızın düştüğünü gördük. Polisi, ambulansı aradık ve Osman ile beraber ambulansa koyduk. Osman, polise hırsızı bıçakladığını söyledi. Osman adına çok üzüldüm. Gece yatıyorsun, sabah kalktığında evinde birisi. Ölen şahsa Allah rahmet eylesin, diyorum ve keşke yaşanmasaydı." dedi.

evine-giren-hirsizi-oldurdugu-icin-tutuklanmisti-yaraliyken-ambulansa-da-tasimis-002.jpg

evine-giren-hirsizi-oldurdugu-icin-tutuklanmisti-yaraliyken-ambulansa-da-tasimis-001.jpg

 

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.