Feci kaza! Kamyonet iki otomobile çarptı: 1’i ağır 5 yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet takla atıp karşı şeride geçti, iki otomobile çarptı. Kazada 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Feci kaza! Kamyonet iki otomobile çarptı: 1’i ağır 5 yaralı

Kaza, Ankara-İzmir E96 Karayolu Ziraat Odası mevkiindeki köprü üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Turgutlu’dan Salihli yönüne gitmekte olan Y.Ç.(45) yönetimindeki 45 RJ 188 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğini ve refüjdeki ağacı devirdikten sonra refüje aşarak, Turgutlu yönüne giden İ.E. (59) yönetimindeki 45 ZC 2943 plakalı otomobil ile A.İ.Ö. (53) yönetimindeki 32 ACC 580 plakalı otomobile çarptı.

Kazada kamyonet ve bir otomobil sürücüsü ile yolcular F.Ç. (44), N.N.Ç. (18) ve T.G. (19) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

feci-kaza-kamyonet-iki-otomobile-carpti-1i-agir-5-yarali.jpg

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, özel hastaneye kaldırılan yaralılardan T.G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

feci-kaza-kamyonet-iki-otomobile-carpti-1i-agir-5-yarali-001.jpg

feci-kaza-kamyonet-iki-otomobile-carpti-1i-agir-5-yarali-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.