FETÖ elebaşı öldü, o esnaf yine yaptığıyla gündem oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 15 Temmuz 2016'da dükkanının camına " Fetöcü hainler ve destekçileri giremez " yazarak gündeme gelen esnaf, bu kez terörist elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sebebiyle indirim kampanyası başlattı.

FETÖ elebaşı öldü, o esnaf yine yaptığıyla gündem oldu

Bugün Türkiye'nin 1 numaralı gündem maddesi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü oldu.

FETÖ'cülerin ortaya attığı iddia Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a soruldu. FETÖ elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarının da doğruladığını söyleyen Bakan Fidan, terörle mücadelede kararlılığın devam edeceğini belirterek, "Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür." ifadesini kullandı.

Fetullah Gülen'in ölüm haberi Türkiye'de sevinçle karşılandı.

İnegöl Bayrak Telekom Teknik Servis işletmecisi Süleyman Bayrak, işyerinin camına "FETÖ lideri terörist elebaşı Gülen'in ölümünün şerefine yüzde 25 ekstra indirim" yazısını astı.

feto-elebasi-oldu-o-esnaf-yine-yaptigiyla-gundem-oldu.jpg

Açıklama yapan Süleyman Bayrak, "Bugün güzel bir haber aldık. Terörist lideri Fetullah Gülen'in ölüm haberini sosyal medyada gördük. Ben mutlu oldum, sevindim. Allah diğer terörist liderlerinin başına da bir an önce ölüm nasip etsin. Biz de bu şerefle onur, gurur duyalım. Nice indirimler yapalım. Vatandaşlarımız da yararlansın inşallah. Biz 15 Temmuz olduğunda da ben dükkanımın camlarına Fetöcü hainler ve destekçileri giremez yazmıştım. Yine haber olmuştu. Bu ölüm haberinin mutluluğunu yaşadığımız için indirim yapıyoruz. Allah nice teröristleri başımızdan almayı nasip etsin. Nefes almasınlar. Hatta imkan versin ki devletimiz beklemesin ecelini. Keşke biz alsaydık canlarını ama bu haberleri aldıkça seviniyoruz. Darısı diğer teröristlerin başına" dedi.

feto-elebasi-oldu-o-esnaf-yine-yaptigiyla-gundem-oldu-001.jpg

feto-elebasi-oldu-o-esnaf-yine-yaptigiyla-gundem-oldu-003.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.