Galericiler Sitesi'nde bomba paniği! Motosikletle bırakıp gitti
Çorum’da Galericiler Sitesi'nde park halindeki otomobilin bagajına bir motosikletli tarafından bırakılan çanta paniğe neden oldu. Şüphe üzerine bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan araç temizlik makineleri ve malzemeleri çıktı.
Çorum’da Galericiler Sitesi 4’üncü Sokak’ta sabaha karşı bomba paniği yaşandı. Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; bir işletmenin önünde park halinde bulunan aracın bagajına, motosikletle gelen kimliği belirsiz kişi tarafından çanta bırakıldı.
BOMBA İMHA UZMANI SEVK EDİLDİ
Durumdan şüphelenen işletme sahibi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. İhbarla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken; olay yerine gelen bomba imha uzmanı, şüpheli çantayı kontrollü şekilde araçtan çıkardı.

FÜNYE İLE PATLATILDI
Güvenlik tedbirleri altında olay yerinden uzaklaştırılan çanta, fünye ile kontrollü olarak patlatıldı. Çantanın içerisinden, araç temizlik malzemeleri ile makineler çıktı. Polis, çantayı bırakan kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.