Gece eğlendiği arkadaşının cesedini buldu

Antalya’da bir otelde transfer görevlisi olarak çalıştığı belirtilen Zafer Topak, gece birlikte eğlendiği arkadaşı tarafından bulundu. Oğlunun ölüm haberini alınca ayakta durmakta güçlük çeken anneyi komşuları teselli etti.

Gece eğlendiği arkadaşının cesedini buldu

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1341 Sokak üzerinde bulunan 9 katlı sitenin son katında yaşanan olayda, bir otelde transfer görevlisi olarak çalışan Zafer Topak, arkadaşı B.Z. tarafından yatağında hareketsiz bulundu.

İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Topak'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan araştırmada; iki arkadaşın dün saat 16.00 sıralarında adrese geldikleri, akşam saatlerinde bir süre alkol alarak eğlendikleri, sonra da uyumak için odalarına geçtikleri öğrenildi.

gece-eglendigi-arkadasinin-cesedini-buldu-002.jpg

ANNE GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Acı haberi duyulması ile site sakinleri büyük üzüntü yaşadı. Site sakinlerinin haber vermesi ile gencin Isparta'da bulunan ailesi de adrese geldi. Oğlunun ölümü karşısında ayakta durmakta güçlük çeken anneyi komşuları teselli etti.

gece-eglendigi-arkadasinin-cesedini-buldu.jpg

Cenaze, olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

gece-eglendigi-arkadasinin-cesedini-buldu-001.jpg

Gencin kesin ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından netlik kazanacak. Polis ekipleri gencin ölümüyle ilgili arkadaşının ifadesine başvururken, olayla ilgili inceleme devam ediyor.

gece-eglendigi-arkadasinin-cesedini-buldu-003.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.