Gece yarısı mutfak değil yürekler yandı! Anne öldü, 2 çocuğu hastanede
İzmir’in Torbalı ilçesinde bir evin mutfağında başlayan yangın genç anneyi hayattan kopardı. Çıkan yangında dumandan etkilenen 23 yaşındaki Dılgıran Enç hayatını kaybederken, çocukları Enver (7) ve Aras (8) hastaneye kaldırıldı.
İzmir’in Torbalı ilçesinde gece saatlerinde bir evde çıkan yangın, bir aileyi yasa boğdu. Mutfakta başlayan yangında dumandan etkilenen 23 yaşındaki Dılgıran Enç, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Genç kadının 7 ve 8 yaşlarındaki çocukları ise hastanede tedavi altına alındı.
MUTFAKTAN ALEVLER YÜKSELDİ
Olay, ilçeye bağlı Yemişlik Mahallesi’nde bulunan 4 katlı binanın 3’üncü katındaki dairende saat 03.00 sıralarında meydana geldi. DHA’da yer alan habere göre; evin mutfağında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

KOMŞULAR İTFAİYEYE HABER VERDİ
Gece yarısı yükselen alevleri fark eden komşular, durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ancak evde bulunan 23 yaşındaki Dılgıran Enç ile çocukları Enver (7) ve Aras (8), yangın sırasında yoğun dumana maruz kaldı.
ANNE KURTARILAMADI
Anne ve iki küçük çocuğu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 23 yaşındaki Dılgıran Enç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı olayda annelerini kaybeden Enver ve Aras kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Bir annenin hayatını kaybettiği, iki çocuğun ise hastanede tedavi gördüğü yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.