Gençler arasındaki tartışmada kan aktı

İstanbul’da kimlikleri belirsiz şahıslar ile sokak üzerinde yürüyen gençlerle kavga çıktı. Olayda 2 genç bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanırken saldırganlar yaralanan gençleri bir süre kovaladıktan sonra bırakarak olay yerinden kaçıp kayıplara karıştı.

Gençler arasındaki tartışmada kan aktı

Esenyurt’ta gençler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı. Olay sonrası şüpheliler kaçarak kayıplara karışırken yaralanan gençler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Esenyurt Yenikent Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kimlikleri belirsiz şahıslar, sokak üzerinde yürüyen gençlerle bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşürken sokakta ortalık bir anda karıştı.

Kavgada 2 genç bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanırken kalabalık grup, yaralanan gençleri bir süre kovaladıktan sonra bırakarak olay yerinden kaçıp kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine sokağa polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrası polis ekipleri konu ile ilgili inceleme yaparken yaşanan o anlar ise çevredeki bir güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.