Görüntüler infial oluşturmuştu! O taciz zanlısı için ilk karar çıktı

İstanbul Cihangir'de Finlandiyalı bir kadın güpegündüz saldırıya uğrayıp taciz edilmiş, o görüntüler sosyal medyada infiale yol açmıştı. Polisin çay bahçesinde yakaladığı zanlı, 3 farklı suçtan tutuklandı.

Görüntüler infial oluşturmuştu! O taciz zanlısı için ilk karar çıktı

Beyoğlu Cihangir Sanatkarlar Parkı'nda, geçtiğimiz cuma günü saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, parkta elinde telefon ile yürüyen Finlandiyalı kadın, arkasından gelen kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan ile boğazını sıkarak taciz ettiği kadın arasında boğuşma yaşandı. Yaşanan boğuşmanın ardından saldırgan cebindeki bıçağı çıkararak kadının boğazına dayadı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA İNFİALE YOL AÇTI

Direndiği için saldırgan tarafından boğazı sıkılan genç kadının görüntüleri, sosyal medyada infiale neden oldu. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu polisinin bir çay bahçesinde yakaladığı şüpheli B.E.Ç. (19), işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

3 SUÇTAN TUTUKLANDI

Şüpheli, Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'cinsel saldırı', 'silahla tehdit' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.