Gurbetçi aile otomobilde uyurken gaspedildi

Almanya’dan İstanbul'a tatil için gelen gurbetçi aile, dinlenmek için mola verdikleri Lüleburgaz'da gasbedildi. Ailenin uyuduğu sırada otomobilin camını kıran saldırgan, içerisinde 10 bin avro değerinde para ve değerli eşya olan çantayı çaldı.

Gurbetçi aile otomobilde uyurken gaspedildi

Olay, 1 Temmuz Pazartesi günü, saat 02.30 sıralarında, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre; Yusuf Bayram, eşi Fatma Bayram ve üç çocuğuyla birlikte hem yaz tatillerini geçirmek, hem de sağlık kontrollerini yaptırmak için Almanya'nın Hannover şehrinden yola çıktı.

22 saatlik yolculuğun ardından sınır kapısını geçen aile, Lüleburgaz'da bir tesise ait otoparkta mola verdi. Aile otomobilde uyuduğu sırada, kimliği belirlenemeyen saldırgan, önce Yusuf Bayram'ın bulunduğu taraftaki ön sağ camı kırdı.

Elindeki kesici aletle Yusuf Bayram'a saldıran şüpheli, Fatma Bayram'a ait çantayı alarak kaçtı. Yaklaşık 10 bin avro maddi kayba uğradığını ifade eden Bayram, olayı hafif sıyrık ve kesiklerle atlattı.

gurbetci-aile-otomobilde-uyurken-gaspedildi.jpg

Aile, olayın hemen ardından eşyalarının çalındığını fark ederek acil çağrı hattını arayıp durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, camın buji parçası ile kırıldığını, ön iki lastiğin de kesici bir aletle patlatılmış olduğunu tespit etti.

gurbetci-aile-otomobilde-uyurken-gaspedildi-001.jpg

GASP ANLARI KAMERADA

Saldırganın otomobilin camını kırarak çantayı gasbettiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırgan camı kırdıktan sonra kafasını ve kollarını otomobilin içine sokuyor. Çantayı alan şüpheli, koşarak uzaklaşıyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.