Altın 5753.519
BIST 11007.37
Dolar 42.5155
Euro 49.5234
Sterlin 56.6893

Güvenlik görevlisi karısını pompalı tüfekle vurdu

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde, güvenlik görevlisi olarak çalışan kadın, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından pompalı tüfekle ayağından vuruldu.

Güvenlik görevlisi karısını pompalı tüfekle vurdu

Olay, saat 09.55 sıralarında İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Büyükşehir Mahallesi Beylikdüzü Caddesi'nde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Yalçın K. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşinin güvenlik görevlisi olarak çalıştığı sitenin lobisine geldi. Aralarına bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Lobiden ayrılan adam daha sonra elinde pompalı tüfekle kadını ayağından vurup kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedavi için hastaneye kaldırdı.

guvenlik-gorevlisi-karisini-pompali-tufekle-vurdu.jpg

Şüpheli hakkında daha önceden uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin kaçış güzergahını takip eden polis ekipleri, Barış Mahallesi İmren Aykut Caddesi'nde bulunan çöp konteynerinin içinde olayda kullanılan pompalı tüfeği ele geçirdi.

guvenlik-gorevlisi-karisini-pompali-tufekle-vurdu-001.jpg

Şüpheli, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.