Hakkında çıkan haberler Süleyman Soylu’yu küplere bindirdi

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hakkında çıkan haberlere sert tepki gösterdi. Gazete kupürlerini paylaşan Soylu, “Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi” dedi.

Hakkında çıkan haberler Süleyman Soylu’yu küplere bindirdi

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir önceki Kabinesinde yer alıp hala en çok konuşulmaya devam eden isimlerden biri.

Özellikle mevcut İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın göreve gelmesiyle attığı adımlar Süleyman Soylu'nun dönemiyle karşılaştırılıyor. Görevi bırakmasının üzerinden aylar geçerken Soylu hakkındaki iddialar yine gündemde.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

İçişleri Bakanlığı koltuğunu 5 buçuk ay önce Ali Yerlikaya'ya devreden AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, bazı gazetecilerin kendisine yönelik haberlerine yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

"KİNLERİ VE İFTİRALARI BİTMEDİ"

Haberlerin kupürlerini paylaşan Soylu şu ifadelere yer verdi:

“Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi. Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma. Bana alışmışlar. Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar. Her günkü gibi bugün de taze 4 örnek”

hakkinda-cikan-haberler-suleyman-soyluyu-kuplere-bindirdi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.