Havalimanı’nda ortalık karıştı! “Bakanın akrabasıyım. Sülaleni bitireceğim”

Aldığı uçak bileti ile yanlış perona giren yolcu ile havayolu firması çalışanları ile tartıştı. Yolcu firma görevlisine “Ben bakanın akrabasıyım. Senin Sülaleni bitireceğim” dedi. Olay diğer yolcuların araya girmesiyle yatıştırıldı.

Havalimanı’nda ortalık karıştı! “Bakanın akrabasıyım. Sülaleni bitireceğim”

Denizli'ye gitmek üzere bir özel bir havayolu firmasından uçak bileti alan yolcu, yanlışlıkla farklı bir firmanın peronuna girmesiyle olaylar zinciri başladı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; yanlış perona giden yolcu, firma görevlisi H.Ö. tarafından yanlış perona girdiği konusunda uyarıldı.

Ancak uyarılara tepki gösteren yolcu, görevlilere hakaretlerde bulunarak mukavemet gösterdi. Olay daha da karmaşık bir hal alırken, öfkeli yolcu, “Sen benim kim olduğumu biliyor muşu? Ben bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” şeklinde tehditler savurarak görevliye karşı agresif tavır sergiledi.

havalimaninda-ortalik-karisti-bakanin-akrabasiyim-sulaleni-bitirecegim.jpg

Olaya müdahale eden diğer görevliler, tarafları sakinleştirmeye çalışsa da durum kontrol altına alınamadı. Havayolu firması görevlisi H.Ö.'nün yaka kartını koparan ve yere atan yolcu, havalimanında gerilimi artırarak, ortalığı birbirine kattı. Olayın ardından havalimanı yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı.

havalimaninda-ortalik-karisti-bakanin-akrabasiyim-sulaleni-bitirecegim-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.