Altın 7182.12
BIST 12433.5
Dolar 43.8294
Euro 51.7046
Sterlin 58.8537

Hesap kavgasında silahlar çekildi

Mersin’de bir restoranda hesap tartışması kısa sürede kanlı kavgaya dönüştü. Silah ve kesici aletlerin kullanıldığı olayda biri ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı, çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Hesap kavgasında silahlar çekildi

Mersin’de bir restoranda hesap meselesinden çıkan tartışma silahlı ve kesici aletli kavgaya dönüştü. İki grup arasında yaşanan olayda 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Merkez Akdeniz ilçesi Karaduvar Sahili'ndeki bir restoranda silahlar çekildi. İddiaya göre, iş yeri sahibi ve çalışanları ile müşteriler arasında hesap nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Olayda, iş yeri sahibi olduğu öğrenilen Salim A. (52), kalça kısmından kesici aletle yaralanırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İş yerinde bulunan Ferhat M. (49) ile Levent A. (47) bacaklarından, S.K. ise kafa kısmına aldığı darbeyle yaralandı.

hesap-kavgasinda-silahlar-cekildi.jpg

Karşı tarafta bulunan Mehmet H. sol şakağından ateşli silahla vurularak ağır yaralanırken, Mahmut H. alın kısmından kesici aletle yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırılırken, bölgeye güvenlik amacıyla çevik kuvvet polisi sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, tarafların birbirini karşılıklı olarak yaraladığı öğrenildi.

hesap-kavgasinda-silahlar-cekildi-001.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.