İki çocuğu okul servisinde öldüren eski muhtar hakkında ilk karar

Çorum'da oğluyla kavga ettikleri iddiasıyla 2 ortaokul öğrencisini okul servisinde silahla öldüren eski muhtar, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Olaya dair yeni detaylar ortaya çıktı.

İki çocuğu okul servisinde öldüren eski muhtar hakkında ilk karar

İddiaya göre, İmat köyünde eski muhtar Servet B, oğluyla kavga ettiğini öğrendiği ortaokul 8. sınıf öğrencileri Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi'ye bulundukları okul servisinde tabancayla ateş açtı.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Taşar ve Hakverdi, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Servet B. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İki çocuğun cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Jandarma ekipleri, olayın ardından köy girişinde güvenlik önlemi aldı. Köyde ikamet etmeyenlerin girişine izin verilmezken, saldırının gerçekleştiği servis aracına inceleme için el konuldu.

iki-cocugu-okul-servisinde-olduren-eski-muhtar-hakkinda-ilk-karar-002.jpg

KASK VE ÇELİK YELEKLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Servet B, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye getirilişi sırasında geniş güvenlik önlemi alındı. 

Zanlı savcılıktaki işlemlerin ardından keşif için olayın yaşandığı İmat köyüne getirildi. Burada yaşananları Cumhuriyet savcısına anlatan zanlı, daha sonra tekrar adliyeye getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında mahkemeye çıkartılan zanlı, hakimlikçe tutuklandı. Kask ve çelik yelek giydirilerek adliyeden çıkartılan zanlı, sağlık raporu için hastaneye götürüldü. 

iki-cocugu-okul-servisinde-olduren-eski-muhtar-hakkinda-ilk-karar.jpg

AİLELER ARASINDA HUSUMET VARMIŞ

Olaya dair yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şüpheli Servet B. ile öldürdüğü çocukların aileleri arasında husumet bulunduğu, bu nedenle davalık oldukları, köyün önde gelen isimlerinin araya girmesiyle bir süre önce tarafların barıştığı iddia edildi.

iki-cocugu-okul-servisinde-olduren-eski-muhtar-hakkinda-ilk-karar-001.jpg

GERİYE GÖRÜNTÜLERİ KALDI

Hayatını kaybeden çocuklar Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi’nin 4 yıl önce arkadaşlarıyla olan görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştıkları ortaya çıktı. İkilinin, arkadaşlarıyla eğlendiği anlara ait görüntüler, izleyenleri hüzne boğdu.

iki-cocugu-okul-servisinde-olduren-eski-muhtar-hakkinda-ilk-karar-003.jpg

iki-cocugu-okul-servisinde-olduren-eski-muhtar-hakkinda-ilk-karar-004.jpg

                     Hayatını kaybeden Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.