İki otomobil kar nedeniyle kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Sivas’ta iki otomobil, kar yağışı ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak kafa kafaya çarpıştı. Kazada Kahraman Bakar hayatını kaybetti, 2 sürücü ile araçlardaki 4 kişi yaralandı.

İki otomobil kar nedeniyle kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Sivas’ın Zara ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Zara-Suşehri yolu Kaplan köyü yakınlarında meydana gelen kazada, Zara'dan Suşehri istikametine giden S.P. yönetimindeki 58 EP 758 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen B.K. idaresindeki 58 ABC 203 plakalı otomobil, kar yağışı ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak kafa kafaya çarpıştı.

iki-otomobil-kar-nedeniyle-kafa-kafaya-carpisti-1-olu-6-yarali.jpg

Kazada Kahraman Bakar hayatını kaybetti, 2 sürücü ile araçlardaki 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Zara ve Suşehri devlet hastanelerine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

iki-otomobil-kar-nedeniyle-kafa-kafaya-carpisti-1-olu-6-yarali-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.