İş çıkışı tartıştığı mesai arkadaşının kulağını kesti

Karaman’da bir makine fabrikasında çalışan iki işçi, mesai sonrası kavgaya tutuştu. Salih A., tartıştığı mesai arkadaşı Hakkı A'nın kulağının bir kısmını kesip, sırtından bıçakla yaraladı. Salih A. da kavgada bıçakla ellerinden yaralandı.

İş çıkışı tartıştığı mesai arkadaşının kulağını kesti

Karaman Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; bugün akşam saatlerinde Tabduk Emre Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarında yaşanan olayda, Salih A. ile Hakkı A., mesaileri bittikten sonra Yavuz Sultan Selim Bulvarında karşılaştı.

İki arkadaş arasında belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Salih A., arkadaşı  Hakkı A.'nın kulağının bir kısmını kesip, sırtından bıçakla yaraladı. Salih A. da kavgada bıçakla ellerinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hakkı A. olay yerindeki bir otomobille,  Salih A. ise ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

is-cikisi-tartistigi-mesai-arkadasinin-kulagini-kesti.jpeg

Hakkı A.'nın kesilen kulağı acil serviste yapılan müdahaleyle yeniden dikildi. İlk müdahalesi aynı hastanede yapılan Salih A. da güvenlik gerekçesiyle özel bir hastaneye sevk edildi.

is-cikisi-tartistigi-mesai-arkadasinin-kulagini-kesti-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.