İstanbul'da deprem oldu

Son Dakika Haberi! İstanbul ve çevresinde hissedilen deprem oldu. Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünü Gemlik, büyüklüğünü ise 4,8 olarak açıkladı. AFAD'a göre ise depremin büyüklüğü 5,1... Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar panikle sokağa çıktı.

İstanbul'da deprem oldu

İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

AFAD, saat 10.42'de yaşanan depremin büyüklüğünü 5,1, merkez üssünü ise Marmara Denizi - Gemlik Körfezi, Mudanya Bursa olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesine göre ise depremin şiddeti 4,8...

AFAD açıklamasında, "Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde (Bursa, Mudanya açıkları), saat 10.42’de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

Bölgede sarsıntıyı hisseden vatandaşlar panikle sokağa çıktı.

istanbul-ve-cevresinde-hissedilen-deprem-oldu.jpg

BAKAN YERLİKAYA AÇIKLAMA YAPTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da yaptığı açıklamada, "Marmara Denizi Gemlik açıklarında 5,1 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

BAKAN ÖZHASEKİ: SAHADA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise açıklamasında, "Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ve Bursa, İstanbul ve çevre illerden de hissedilen 5,1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl Müdürlüğü ekiplerimiz sahada çalışmalarına başladılar. Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza buyursun." dedi.

istanbul-ve-cevresinde-hissedilen-deprem-oldu-001.jpg

Bu bir son dakika haberidir. Haber kısa süre içinde güncellenmektedir. Yeni bilgiler için lütfen zaman zaman sayfayı yenileyin!

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.