İtfaiye amirinin annesi yangında hayatını kaybetti

Zonguldak’ta itfaiye grup amiri Tayfun Sevim’in annesinin yaşadığı evde yangın çıktı. Bölgeye gelen itfaiye yangına müdahale ederken, yıllık izinde olan Sevim’de ekiplere yardım etti. Yaralı olarak kurtarılan anne Emine Sevim, hastanede hayatını kaybetti.

İtfaiye amirinin annesi yangında hayatını kaybetti

Yangın, Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Saka köyünde yaşandı.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde grup amiri olarak görev yapan Tayfun Sevim'in 62 yaşındaki annesi Emine Sevim'in yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Aynı köyde yaşayan ve yıllık izinde olduğu öğrenilen oğlu Tayfun Sevim de olay yerine gelerek ekiplere yardımcı olmaya çalıştı.

itfaiye-amirinin-annesi-yanginda-hayatini-kaybetti-002.jpg

Yaklaşık 2 saatte söndürülen yangında yaralanan Emine Sevim, balyoz ve tokmak kullanarak eve giren ekiplerce dışarı çıkarıldı.

itfaiye-amirinin-annesi-yanginda-hayatini-kaybetti.jpg

Vücudunda yanıklar oluşan Sevim, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

itfaiye-amirinin-annesi-yanginda-hayatini-kaybetti-001.jpg

Yapılan müdahalenin ardından tedavisi için Eskişehir’e sevk edildi. Sevim, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.