İzmir Bakırçay Üniversitesi personel alımı 2023

İzmir Bakırçay Üniversitesi, yayınladığı ilanla farklı mesleklerden personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar.

İzmir Bakırçay Üniversitesi personel alımı 2023

İzmir Bakırçay Üniversitesi, Resmi Gazete’de sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı.

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI 2023 KADRO DAĞILIMI

Bakırçay Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Büro Personeli 15 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi 1 kişi, Bahçıvan 1 kişi.

BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adaylarda yukarıdaki tabloda belirtilen özel şartlarla birlikte aşağıda belirtilen genel ve özel şartlar aranır.

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

2- Adayların bu ilanda yer alan sözleşmeli pozisyonlara başvurabilmeleri için, 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından birine girmiş ve bu sınavların birinden en az 60 puan almış olmaları gerekir.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını bitirmemiş olmak.

5- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu gereği güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunun olumlu olması.

izmir-bakircay-universitesi-personel-alimi-2023.jpg

6- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde

Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. Bu durumda olanların yerleştirmeye hak kazansalar bile atamaları yapılmaz.

7- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

8- Adayların şartlarda belirtilen belge ve sertifikaların geçerlilik süresi dolmamış olması, ilgili belge ve sertifikaların tanzim tarihleri veya düzenlenme tarihlerinin olması, üzerinde yanıltıcı bilgi eksikliği olmaması ve ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihinden önce sahip olması gerekmektedir. Bu nedenle üzerinde tarih bilgisi yer almayan (Düzenleme/tanzim tarihi/eğitim tarihi) belge veya sertifikalar kabul edilmeyecektir.

9- Çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

10- Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” Hükümleri uygulanır.

11- Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

izmir-bakircay-universitesi-personel-alimi-2023-001.jpg

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

İzmir Bakırçay Üniversitesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 11 Nisan 2023 tarihine kadar İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi Seyrek, Menemen, İZMİR adresine yapabilecek.

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (İzmir Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.