İzmir Teknofest’te gündem olan Konyalı genç AK Parti’de

İzmir’deki TEKNOFEST’e katılan ve arkadaşları ile birlikte askeri araçlardan kalkıp iniş yapabilen drone sistemi geliştiren Konyalı Fatih Alperen Baysal, Pentagon’un teklifini reddetmişti. Açıklamalarıyla gündem olan genç AK Parti’yi ziyaret etti.

İzmir Teknofest’te gündem olan Konyalı genç AK Parti’de

Konya Ereğli Şehit Nurullah Seçen Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Fatih Alperen Baysal ve arkadaşları, askeri araçlardan kalkıp iniş yapabilen drone sistemi geliştirdi.

İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST’e katılan Baysal’ın projesi ABD Savunma Bakanlığı dahil pek çok yerden beğeni topladı. İmam Hatipli genç, kendisine gelen teklifleri reddederek "Projenin çıkış noktası şehitlerimiz" diyerek milli bir bilinçle festivale damga vurdu.

izmir-teknofestte-gundem-olan-konyali-genc-ak-partide.jpg

Açıklamalarıyla gündeme gelen genç, Konya’ya döndü. Baysal AK Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz ziyaret etti.

Ziyarette memnuniyeti dile getiren Korkmaz, “Değerli kardeşimiz Fatih Alperen Baysal TEKNOFEST İzmir de verdiği röportaj ile ve sergilediği milli duruşu ile bizleri onure etmiştir. Bizler AK Gençlik olarak tüm gençlerimizin her zaman arkasında olacağız desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Kendisine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

izmir-teknofestte-gundem-olan-konyali-genc-ak-partide-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.