Kadir Şeker'in öldürdüğü Özgür Duran’ın babasına saldırı iddiası

Konya’da arbede sırasında Kadir Şeker tarafından bıçaklanarak öldürülen Özgür Duran’ın babası Cengiz Duran, dosyanın tek görgü tanığı Ayşe Dırla’nın eski eşi tarafından Antalya’da saldırıya uğradığını iddia etti.

Kadir Şeker'in öldürdüğü Özgür Duran’ın babasına saldırı iddiası

İddiaya göre; Antalya Muratpaşa ilçesinde bir akaryakıt istasyonundaki oto yıkama bölümünü işleten Cengiz Duran, dün akşam saatlerinde market bölümünün önünde beklediği sırada yanına plakasını bilmediği bir araç durdu. Araçtan Ayşe Dırla'nın eski eşi Mustafa B. indi. Cengiz Duran bunun üzerine ellerini beline koyarak arkasını döndü.

Mustafa B. yanına gelerek 'Sen bana nasıl ters bakarsın' diyerek Duran'a kafa attı. Şüpheli daha sonra ise 'Eşine söyle medyaya çıkıp konuşmasın. Sporcu oğlunun da hayatını bitiririm' tehditleri ederek akaryakıt istasyonundan ayrıldı. Cengiz Duran ise darp raporunun ardından polis merkezine giderek şikayette bulundu.

“ÖNCE EŞİME SONRA BANA SALDIRDILAR”

Daha önce de eşi Mübeyyen Dalkılınç'ın Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen D’nin saldırısına uğradığını belirten Cengiz Duran Sabah'a konuştu:

“Akaryakıt istasyonunun marketine su almaya giderken bir araç pompanın yanında durdu. Araçtan inen Mustafa B. bana saldırdı. Daha önce de Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen eşime saldırıp burnunu kırmıştı. Önce anneye sonra da bana saldırdılar. Bunlar kendilerini ne sanıyorlar? Ben en başından beri adalete ve hukuka güvendim. Oğlumun katilleri ile mücadele ediyorum. Gerçek katillerini ortaya çıkartmak için mücadele veriyorum ve vermeye de devam edeceğim. Mustafa B'den şikayetçiyim. Benim oğlum parkta öldürüldü, annesi sokakta saldırıya uğradı ve bir kaç ay sonra da ben saldırıya uğradım. Sıradaki kim? Ortanca oğlum Gökhan mı? Yoksa küçük oğlum Remzi mi?” dedi.

“AĞABEYİMİN HAKKINI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Öldürülen Özgür Duran'ın kardeşi Niyazi Remzi Duran ise, “Bizler bu davanın üstüne gittikçe ve bir şeyleri ortaya çıkarmaya başladıkça bizlere saldırı oluyor. Bunun sebebini merak ediyoruz. Sakladıkları şey ne? Bizler en başından beri adalete, devlete, hukuka inanan insanlarız. Ben kaç defa koruma kararı için başvurdum ama karar verilmedi. Mustafa B'den ve diğerlerinden kaç defa şikayetçi oldum ama hiçbir sonuç çıkmadı. Birimize daha bir şey olunca mı ya da birimiz daha ölünce mi bir sonuç çıkacak? Kimse bizi dinlemiyor. Biz bu yoldan dönmeyeceğiz ve doğru yolda olduğumuzu bir kere daha anladık. Önce anneme sonra babama saldırdılar. Mustafa B. benim sporculuk hayatımı bitirecekmiş. Ben de şikayetçiyim. Bu lafı söylediğine göre benim okuldan ve takımdan atılmamın sebebi de Mustafa B'dir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.