Kağıt atıklarının bulunduğu balyalar alevlere teslim oldu

Aksaray’da bir evin bahçesinde bulunan balya olarak yapılmış kağıt atıklarında yangın çıktı. Durumu fark eden mahalle sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yağmurun da yardımıyla yangını kısa sürede söndürdü.

Kağıt atıklarının bulunduğu balyalar alevlere teslim oldu

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan müstakil evin bahçesinde yangın çıktı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Geri dönüşüm malzemeleri toplayıp satarak geçimini sağlayan Durmuş K.’nin müstakil evinin bahçesinde biriktirdiği atık karton balyalarında bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı.

Yangın kısa bir sürede tüm balyalara sıçrarken durumu fark eden mahalle sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederken yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi ve havanın da yağışlı olması nedeniyle kısa sürede kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Polis ekiplerinin inceleme yaptığı olayla ilgili yangının kundaklama olasılığı üzerine Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

kagit-atiklarinin-bulundugu-balyalar-alevlere-teslim-oldu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.