Kalbi delik 2 aylık bebeğin ağlama sesi yüzünden komşu kavgası çıktı: 5 yaralı

Samsun'da, komşular arasında, kalbi delik olan 2 aylık bebeğin ağlama sesi yüzünden kavga çıktı. 5 kişi hastanelik oldu.

Kalbi delik 2 aylık bebeğin ağlama sesi yüzünden komşu kavgası çıktı: 5 yaralı

İddiaya göre; İlkadım içesi Kadıköy Mahallesi Ulugazi TOKİ konutlarının birinci katında oturan Mehmet K'nin (48) kalbi delik olan 2 aylık torunu ağlayınca alt katta oturan komşular bebek ağlama sesinden rahatsız oldu.

Alt katta oturan Gökhan A. ve kardeşi Özkan A. ile amcaları vefat ettiği için İstanbul'dan cenazeye gelen Mehmet K'nin kardeşleri arasında kavga çıktı.

Kavgada Mehmet K'nin eşi Sunkar K. (44) ile kardeşi İrfan K. (36) bıçakla, diğer kardeşi Ergin K. de darp sonucu yaralandı.

APARTMAN GÖREVLİSİ DE BIÇAKLANDI

Kavgayı ayırmak isteyen apartman görevlisi Mehmet A. da parmağından bıçakla yaralandı. Kavgada alt kat komşu Özkan A. da darp sonucu yaralanarak hastanelik oldu. Yaralılar, ambulanslarla farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, şüpheli Gökhan A'yı olay yerinde gözaltına aldı.

“2 AYLIK BEBEĞİN AĞLAMA SESİNDEN RAHATSIZ OLMUŞLAR”

Eşi ve kardeşleri hastanelik edilen Mehmet K, yaptığı açıklamada, “İstanbul'da yaşayan amcam vefat etti ve Samsun'un Terme ilçesinde toprağa verdik. Olayda yaralanan kardeşlerim de cenaze için İstanbul'dan Samsun'a geldiler. Cenaze evinden gece geç saatte eve geldik. Kardeşlerim bugün de İstanbul'a dönmek izin hazırlık yapıyorlardı. Kızımın kalbi delik olan 2 aylık bebeğinin ağlama sesinden alt komşumuz rahatsız olmuş. Evinin önünden geçerken kavga çıkartıp kardeşlerime saldırmışlar.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.