Kaldırımda çay içiyordu! İşitme engelli adam, ölümden kıl payı kurtuldu

Antalya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan ATV'nin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza anında kaldırımda taburede çay içen engelli bir vatandaş son saniyedeki refleksi ile ölümün kıyısından döndü.

Kaldırımda çay içiyordu! İşitme engelli adam, ölümden kıl payı kurtuldu

Kaza, Manavgat ilçesi Side Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi.

Caddede hızla seyir halinde olan ATV, sürücünün kontrolünden çıkarak kaldırıma doğru yöneldi. ATV, kaldırıma çarpmasıyla birlikte takla attı, üzerindeki sürücü ile yolcu da etrafa savruldu.

SON SANİYEDEKİ REFLEKSİYLE HAYATA TUTUNDU

Bu sırada kaldırımda taburede çay içen bir vatandaş, üzerine gelen ATV'yi görünce ayağa kalkıp kaçarak ölümden döndü. Kazada, ATV sürücüsü ile arkasındaki yolcu yaralanırken, çevredekiler yardıma koştu.

kaldirimda-cay-iciyordu-isitme-engelli-adam-olumden-kil-payi-kurtuldu.jpg

İŞİTME ENGELLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

ATV'nin kaldırıma çıktıktan sonra çarparak ayağından yaralanmasına neden olduğu Bingöl Yılmaz isimli vatandaşın işitme engelli olduğu öğrenildi. Kazayı gören bir vatandaş, "Arkadaş bizden siparişte bulunmuştu. Beklerken kendisine çay ikram etmiştik. Tam çay içmeye başladığı sırada ATV yoldan çıkıp üzerine geldi. Ayağından yaralanmıştı" dedi.

KAMERALARA ANBEAN YANSIDI

Kaza anı ve Yılmaz'ın son saniyede üstüne gelen ATV'yi fark ederek ölümden son saniyeyle kurtuluşu, güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.