Kamyonet, TIR’a çarptı! İbrahim Yar hayatını kaybetti
Samsun'un Terme ilçesinde beton köprü ayağı yüklü TIR’a arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü İbrahim Yar olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Kaza, Samsun’un Terme ilçesi Samsun-Ordu kara yolunun 61'inci kilometresi Gündoğdu mevkiinde meydana geldi.
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; İbrahim Yar (43) idaresindeki 55 NY 220 plakalı kamyonet, önünde seyir halinde olan Sedat Terzibaşı yönetimindeki 61 AFP 117 çekici ve 61 AAE 384 dorse plakalı beton köprü ayağı yüklü TIR’ın dorsesindeki köprü ayağına arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle köprü ayağına takılan kamyonet, çekici ile birlikte bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada kamyonet sürücüsü İbrahim Yar olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan Murat Koç (40) ise yaralandı.

Ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Koç’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.