Kara yollarında son durum I 28 Aralık 2023
Karayollarında günün yol durumunu belli oldu. Son bilgiye göre; hangi yollar kapalı, hangi yollarda çalışma var? İşte il il yeni liste.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre; TEM Otoyolunun Kurtköy Ücret Toplama İstasyonunda eski gişe adaları ve kanopilerin yıkılması çalışmaları nedeniyle Kurtköy Gişelerinden otoyola giriş kapatılarak trafik Orhanlı Gişelerine yönlendirilecek olup, ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı ile Lapseki Kavşağı 17-001 / 19-003 Kontrol Kesim Numaraları arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle her iki yönde çalışma programına sağ veya sol şeridin kapatılması ve kuleler bölgesinde uygun zaman aralığında sağ-sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacaktır.
Anadolu Otoyolunun Bolu Düzce İl Sınırı-Abant Kavşağı Kesimi 3-7.km.leri arasındaki (Bolu Dağı Tüneli Geçişi) Bolu Tünelinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde sol ve orta şerit 28.12.2023 tarihinde 08:30-17:30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ şeritten sağlanmaktadır.
Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28.km.ler arasında Kartal Altgeçidinde başlatılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kartal altgeçidinin Eskişehir - Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi (çalışma durumuna göre 2 şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Samsun-Ankara yolunun 3-4.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikametinde sol şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sağ şeritten sağlanmaktadır.
Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.
Trabzon-Gümüşhane İl Sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 18-25.km.leri arasında bulunan Kürtün Kavşak, Köprübaşı ve Torul Tünellerinde havalandırma sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Muğla-Denizli yolunun 10-11.km.leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle Muğla istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.
Eskişehir-Kütahya yolunun 9.km.sinde alt geçit menfez bakım onarım çalışması nedeniyle Eskişehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kütahya istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Kaynak:Haber Merkezi



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.