Kargocu evimi soydu demişti, gerçek başka çıktı

Antalya’da kargocu evimi soydu diyen genç kadının yalanı karakolda ortaya çıktı. Genç kadın, kredi kartı borcunu ödeyebilmek için bu yola başvurduğunu itiraf etti.

Kargocu evimi soydu demişti, gerçek başka çıktı

Manavgat ilçesinde evinde darp edildiğini ve maskeli hırsızın kendisini 1.5 yaşındaki kızıyla tehdit ederek altınların yerini öğrenip çaldığını iddia eden Ayşe D’nin yalanı karakolda ortaya çıktı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince olay yerinin yakınında bulunan güvenlik kameraları incelenirken, kadının verdiği eşkale uyan kimsenin sokağa ve ikamete girmediği belirlendi.

EŞİNDEN HABERSİZ HARCAMA YAPMIŞ

Genç kadın, hastanedeki tedavisinin ardından götürüldüğü emniyette gerçeği itiraf etti. Ayşe D.'nin olayın ciddiyetinin farkına vararak evde söylediklerinin doğru olmadığını, eşinin bilgisi dışında kredi kartı harcaması yaptığını, bunu korktuğu için eşine söyleyemediğini, bu durumu kapatmak için böyle bir yola başvurduğunu söylediği bildirildi. Genç kadın hakkında adli işlem yapıldı.

kargocu-evimi-soydu-demisti-gercek-baska-cikti.jpg

OSKARLIK SENARYO VE OYUNCULUK!

Hırsızlık süsü vermek için evin altına üstüne getiren kadının kafasında kurguladığı planlarlar için sosyal medyada oscarlık bir senaryo ve oyunculuk yorumları yapıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.