Karı koca kavgası cinayetle son buldu!

Düzce’de Arzu Gül ile Emin Gül tartışmaya başladı. Tartışan Arzu Gül evden ayrılarak apartmanın önünde park halinde olan otomobiline bindi. Emin Gül’de, silah ile eşini vurarak öldürdü. Ardından aracın içinde aynı silahla canına kıydı.

Karı koca kavgası cinayetle son buldu!

Düzce’de karı koca kavgası cinayetle sonuçlandı. Eşine 6 kez ateş eden koca daha sonra kendisine 2 el ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan karı koca yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Aziziye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 932. Sokak üzerinde oturan Arzu Gül (38) ile Emin Gül (46) tartışmaya başladı. Tartışan Arzu Gül evden ayrılarak apartmanın önünde park halinde olan 41 TH 960 plakalı otomobiline bindi. Emin Gül’de, eşinin gitmek istemesine sinirlenerek silah ile Arzu Gül’e 6 el ateş etti. Ardından aracın içinde iddiaya göre 2 elde kendisine ateş etti.

kari-koca-kavgasi-cinayetle-son-buldu.jpg

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yaralanan Arzu Gül ve Emin Gül’e olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı.

Sağlık ekipleri olay yerinde Arzu Gül’e yaklaşık 15 dakika kalp masajı yaptı. Hastaneye kaldırılan karı koca yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.