Altın 6786.65
BIST 12433.5
Dolar 43.4792
Euro 51.5667
Sterlin 59.4635

Karın ağırlığını taşıyamayan garaj çatısı çöktü

Hakkari’nin Derecik ilçesinde 2 gündür aralıklarla etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle belediyenin araç ikmal deposu olarak kullanılan garajın çatısı çöktü.

Karın ağırlığını taşıyamayan garaj çatısı çöktü

Hakkari’nin Derecik ilçesinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İlçede kar kalınlığının yer yer 1 metreye ulaşması nedeniyle belediyeye ait bir yapıda çökme meydana geldi.

Derecik Belediyesi tarafından araç ikmal deposu olarak kullanılan garajın çatısı, biriken karın ağırlığına dayanamayarak çöktü.

Olay sırasında garajın içinde kimsenin bulunmaması, olası bir can kaybını önledi. Çökme ihbarının ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, çökmenin yaşandığı alanda güvenlik önlemleri aldı.

karin-agirligini-tasiyamayan-garaj-catisi-coktu

ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Hasar gören garajın çevresi güvenlik şeridiyle kapatılırken, yetkililer çökme riskine karşı vatandaşları bölgeye yaklaşmamaları konusunda uyardı. Yapıda oluşan hasarın boyutunun belirlenmesi için hasar tespit çalışmalarının başlatılması bekleniyor.

karin-agirligini-tasiyamayan-garaj-catisi-coktu

karin-agirligini-tasiyamayan-garaj-catisi-coktu

karin-agirligini-tasiyamayan-garaj-catisi-coktu

karin-agirligini-tasiyamayan-garaj-catisi-coktu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.