Kayıp kadın uçurumdan düşmüş halde bulundu
İstanbul Rumelifeneri'nde mantar toplamak için çıktıktan sonra haber alınamayan 57 yaşındaki Ayfer Özmen uçurumdan düşmüş halde yaralı bulundu.
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; İstanbul Kağıthane Sanayi Mahallesi'ndeki evinden mantar toplamak için çıkan ve Rumelifeneri'nde ormana gelen Ayfer Özmen'den (57) haber alamayan yakınları jandarmaya haber verdi.
İhbarı üzerine jandarma, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) bağlı komandolar, UMKE, AFAD ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Ekiplerin 7 saatlik çalışması sonucu Özmen, ormanlık alanda uçurumun kenarında denize yakın bir yerde yaralı olarak bundu.

Özmen, sarp kayalıkların bulunduğu yerden değil denizden yanaşan Sahil Güvenlik botu tarafından kurtarılarak, ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yapılan ilk tedavinin ardından travma kontrolü amacıyla Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk edilen 57 yaşındaki kadının bacağında kırık bulunduğu, bilincinin açık vaziyette olduğu ve arama kurtarma ekiplerinin kendisine seslenmelerine cevap verdikten sonra yerinin tespit edildiği öğrenildi.

Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.