Altın 7366.82
BIST 12433.5
Dolar 44.0802
Euro 51.2964
Sterlin 58.9921

Kayıp olan Alzheimer hastası adam ölü bulundu

Gümüşhane'de gece saatlerinde evden çıktıktan sonra kaybolan 68 yaşındaki Alzheimer hastası Adnan Kutlutan’ın cansız bedeni Harşit Çayı'nda bulundu.

Kayıp olan Alzheimer hastası adam ölü bulundu

Olay, Gümüşhane'nin Bağlarbaşı Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenilen Adnan Kutlutan (68), gece saatlerinde evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Ailesinin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı. Polis ekiplerinin yaptığı aramada yaşlı adam, Harşit Çayı kenarında ölü bulundu.

kayip-olan-alzheimer-hastasi-adam-olu-bulundu

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan Kutlutan'ın cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

kayip-olan-alzheimer-hastasi-adam-olu-bulundu

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.