Altın 5769.085
BIST 10918.51
Dolar 42.5102
Euro 49.5823
Sterlin 56.7811

Kaza yaptı yaralı kardeşini bırakıp kaçtı

Aksaray’da kurye Efe K.'nin (19) motosikletine çarpan elektrikli bisikletin sürücüsü Zehra G. (19), yaralı halde yerde yatan kardeşini bırakıp kaçtı. Olay yerine gelen anne Sevil G., polise "Kızım araç kullanmıyor" diyerek ceza yazılmamasını istedi.

Kaza yaptı yaralı kardeşini bırakıp kaçtı

aza, saat 11.00 sıralarında, Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Kavşağı'nda meydana geldi. Kurye Efe K. yönetimindeki 68 AFE 318 plakalı motosiklet ile Zehra G. yönetimindeki plakasız elektrikli bisiklet çarpıştı.

KARDEŞİNİN YARALI HALDE BIRAKIP KAÇTI

Sürücüler Efe K. ile başında kask olmayan Zehra G. ve arkasında oturan erkek kardeşi Y.G. (13) yola savrulup yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Zehra G., yaralı halde yerde yatan kardeşini bırakıp elektrikli bisikletine binerek kaçtı. Sağlıkçılar Efe K. ile Y.G.'yi ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

aksarayda-kurye-efe-k-nin-19-motosikletine-carpan-elektrikli-bisikletin-surucusu-zehra-g-19-yarali-halde-yerde-yatan-kardesini-birakip-kacti-olay-yerine-gelen-anne-sevil-g-polise-kizim-arac-kullanmiyor-diyerek-ceza-yazilmamasini-istedi-001.jpeg

"CEZA YAZMAYIN, KIZIM ARAÇ KULLANMIYOR"

Çocuklarının kaza yaptığını duyup olay yerine gelen Sevil G., polislere, "Ceza yazmayın, kızım araç kullanmıyor, elektrikli bisiklet kullanıyor. Ceza yazmayın, eşim beni öldürür. Elektrikli bisikleti alalı daha birkaç gün oldu" dedi.

Bir polis memuru ise kazaya karıştıktan sonra olay yerinden kaçamayacağını, işlem yapacağını söyledi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

aksarayda-kurye-efe-k-nin-19-motosikletine-carpan-elektrikli-bisikletin-surucusu-zehra-g-19-yarali-halde-yerde-yatan-kardesini-birakip-kacti-olay-yerine-gelen-anne-sevil-g-polise-kizim-arac-kullanmiyor-diyerek-ceza-yazilmamasini-istedi.jpeg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.