Kazada bir aile yok olmuştu! 4 kişi toprağa verildi

Ankara’da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil direğe çarpmış, Ali Bulut (53) ile Makbule Bulut (52), Ebru Bulut (31) ve Uraz Bulut (1) hayatını kaybetmişti. Aynı aileden 4 kişi memleketleri Kırşehir'de toprağa verildi.

Kazada bir aile yok olmuştu! 4 kişi toprağa verildi

Kaza, Elmadağ ilçesi Hasanoğlan mevkisinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; hatalı sollama yaptığı öne sürülen Ali Bulut’un (53) kontrolünü yitirdiği 06 BP 3988 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp yol kenarındaki plaka tanıma sistemi kameralarının bulunduğu platformun direğine çarpıp alev aldı.

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ CAN VERDİ

Araçtaki yangın, yoldan geçen diğer sürücülerin müdahalesiyle söndürüldü. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada aynı aileden sürücü Ali Bulut ile Makbule Bulut (52) ve Ebru Bulut (31) hayatlarını kaybetti.

kazada-bir-aile-yok-olmustu-4-kisi-topraga-verildi.jpg

Aile üyelerinin cansız bedenleri, olay yerindeki incelemeden sonra, Ankara Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırılan yaralı bebek Uraz Bulut da (1) kurtarılamadı. Yaralı bebeğin oyuncak arabası ve araçtaki diğer eşyalar da çevreye saçıldı.

Ali, Makbule, Ebru ve Uraz Bulut'un cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Kırşehir'e getirildi.

kazada-bir-aile-yok-olmustu-4-kisi-topraga-verildi-001.jpg

Ahi Evran Camii'nde kılınan cenaze namazına, Vali Hüdayar Mete Buhara, İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecen, İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal ve Bulut ailesinin yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

Namazın ardından 4 kişi, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

kazada-bir-aile-yok-olmustu-4-kisi-topraga-verildi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.