Altın 5752.256
BIST 11007.37
Dolar 42.5265
Euro 49.5266
Sterlin 56.6781

Kazada ölen Süper Vali Recep Yazıcıoğlu’nun başkan oğlu kaza geçirdi

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve iki çalışma arkadaşının bulunduğu araç, zincirleme trafik kazasına karıştı. Başkan Yazıcıoğlu, kendi imkanları ile hastaneye gitti.

Kazada ölen Süper Vali Recep Yazıcıoğlu’nun başkan oğlu kaza geçirdi

Kaza, Alaca-Sungurlu karayolu Gökçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun bulunduğu makam aracı, bir tır, bir otomobil ve hafif ticari araç çarpıştı.

Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, Özel Kalem Müdürü Murat Ünalmış ile Mevlüt Gökhan kendi imkanları ile Sungurlu Devlet Hastanesine gitti. Başkan Yazıcıoğlu ve çalışma arkadaşlarının sağlık durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavilerinin yapıldığı öğrenildi.

kazada-olen-super-vali-recep-yazicioglunun-baskan-oglu-kaza-gecirdi.jpg

Kaza ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Yazıcıoğlu, "Değerli hemşehrilerim, Çorum-Tokat yolunda yaşadığımız trafik kazasını hamdolsun yara almadan atlattık. Benim ve mesai arkadaşlarımızın sağlık durumları iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür eder, dualarınızı beklerim. Rabbim hepimizi her türlü kazadan, beladan, afetlerden muhafaza eylesin" ifadelerine yer verdi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Türkiye'nin "Süper Vali" olarak tanıdığı ve trafik kazasında hayatını kaybeden Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.