Kazayı görüp yardıma koşan iki kişi feci şekilde öldü

Sivas’ta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bariyerlere çarptı. Kazayı gören Mert Eren Öcal ve Raşit Özdemir, yardıma koştu. O sırada gelen hafif ticari araç ikisine de çarptı. Hastaneye kaldırılan Öcal ve Özdemir öldü.

Kazayı görüp yardıma koşan iki kişi feci şekilde öldü

Kaza, Taşlıdere mevkiinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; F.Y. idaresindeki 50 SB 370 plakalı araç viraj girdiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

KAZA YAPAN SÜRÜCÜYE YARDIM ETMEK İSTEYEN 2 KİŞİ ARACIN ÇARPMASI SONUCU ÖLDÜ

Daha sonra sürücü aracını yol kenarına çekti. Arkadan gelen 34 KFY 49 plakalı araç sürücüsü Raşit Özdemir, aracını yol kenarına çekip yanında bulunan Mert Eren Öcal ile kaza yapan sürücüye yardıma gitti.

O esnada M.İ. idaresindeki 34 GZY 822 plakalı hafif ticari araç, duramayarak bir önceki kazaya daldı. Kaza yapan sürücüye yardıma giden Mert Eren Öcal ve Raşit Özdemir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. 50 SB 370 plakalı araç sürücüsü de hafif şekilde yaralandı.

kazayi-gorup-yardima-kosan-iki-kisi-feci-sekilde-oldu.jpg

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Mert Eren Öcal ve Raşit Özdemir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

kazayi-gorup-yardima-kosan-iki-kisi-feci-sekilde-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.