Altın 7108.37
BIST 12433.5
Dolar 43.6427
Euro 52.0392
Sterlin 59.6207

Kendi evi anons edilen itfaiye eri karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde başşoför olarak görev yapan İlhami Özer, telsizden yapılan yangın anonsunda kendi evinin adresini duyunca panikle itfaiye aracına koştu. Özer, araçta arkadaşlarının doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

Kendi evi anons edilen itfaiye eri karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli personel, başşoför İlhami Özer'in doğum gününü kutlamak için ilginç bir yöntem seçti.

Senaryo gereği, istasyonda yangın alarmı verildi ve telsizden yangın ihbarı geçildi. İhbarda verilen adres ise başşoför Özer’in kendi eviydi.

kendi-evi-anons-edilen-itfaiye-eri-karsilastigi-manzara-karsisinda-sok-gecirdi

PANİKLE ARACA KOŞTU

Duyduğu adres karşısında panikleyen ve "Anam anam benim ev" diyerek itfaiye aracına koşan Özer, sürücü koltuğuna geçmek için kapıyı açtığında sürprizle karşılaştı. Direksiyon başında yanan mumlarla süslenmiş doğum günü pastasını gören Özer, kısa süreli şaşkınlığın ardından rahat bir nefes aldı.

kendi-evi-anons-edilen-itfaiye-eri-karsilastigi-manzara-karsisinda-sok-gecirdi

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, yaşadığı paniğin ardından kahkahaya boğulan Özer'in, mesai arkadaşlarının alkışları eşliğinde pastayı üfleyerek teşekkür ettiği görüldü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.