Kızını odasında bulamayan anne, bahçede korkunç manzarayla karşılaştı

İstanbul'un Şişli ilçesinde yaşayan bir kadın, okula gitmesi için 14 yaşındaki kızı N.O.'yu uyandırmak istedi. Kızını odada göremeyen anne panikle etrafa baktı, korkunç manzarayla karşılaştı. Anne 6. kattan düşen kızını cesedini arka bahçede buldu.

Kızını odasında bulamayan anne, bahçede korkunç manzarayla karşılaştı

İstanbul Haber: Olay, Şişli ilçesi Kurtuluş Caddesi’nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; sabah okula gitmesi için 14 yaşındaki kızı N.O.'yu uyandırmak isteyen annesi odasına girdi. Küçük kızın oda da olmadığını gördü. Bunun ardından panik halinde etrafta kızını arayan anne N.O., arka bahçede küçük kızını hareketsiz bir şekilde yatarken buldu.

6. kattan aşağıya düştüğü tespit edilen Ermeni uyruklu N.O.'nun olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri küçük kızın düştüğü bahçede ve evinde incelemeler yaptı. İncelemelerin ardından hayatını kaybeden kızın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Talihsiz kızın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsinin ardından ortaya çıkacak.

kizini-odasinda-bulamayan-anne-bahcede-korkunc-manzarayla-karsilasti-002.jpg

ANNESİ KIZININ KAÇIRILDIĞINI SANMIŞ

Vefat eden küçük kızın torunun arkadaşı olduğunu söyleyen Kıymet Atsız, "Okuldan tanıyorum. Annesi sabah kalkmış kızımı kaçırdılar demiş. Sağa sola bakmış sonra arkaya bakmış. Kızımı kaçırdılar demiş. Evin içinde bulamamış. Kızı yerde görmüş. Nasıl düştüğünü bilmiyoruz" dedi.

3 SENE ÖNCE GİRDİĞİ ÖYKÜ YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLMUŞ

Feriköy Ermeni Okulu’nda okuyan N.O.'nun 3 yıl önce girdiği bir öykü yarışmasında birinci olduğu öğrenildi. Öyküsünde ağacın işlenerek kalem olma sürecini acıklı bir dille anlatan N.O., ardından raflardaki yerini alan kalemin küçük bir kız tarafından satın alındığını, kızın ablasının kalemi beğenmeyerek kırmaya çalıştığını ancak direnen kalemin kırılmadığını ve kızın o kalemle yazdığı ilginç şiire yer veriyor.

kizini-odasinda-bulamayan-anne-bahcede-korkunc-manzarayla-karsilasti-003.jpg

HİKAYESİNDEKİ İFADELER VE ŞİİRİ DİKKAT ÇEKTİ

“Artık turuncu ve sivri uçlu bir kalemdim. Beni bir defterin yanına bıraktı. Defter pembe kapaklı küçük bir defterdi. Kız defteri açtı. Beni eline aldı. Tam bir şey yazacaktı ki odasına ablası girdi. Kız hemen beni ablasına gösterdi. Ablası 'Bula bula, bunu mu buldun?' dedi ve beni kızın elinden aldı ve kırmaya çalıştı. Kırılmamak için kendimi zor tutuyordum. Nihayet başardım, abla beni sinirle masaya fırlattı ve dışarı çıktı. Kız da beni alıp bir kez daha öptü, sonra masasına oturdu ve bir şiir yazmaya başladı. Şiirde, Benim bir kalemim var, Beni hayallerime uçuran, Beni uzaya kadar çıkarabilen, Sihirli bir kalemim var' yazılıydı. O bana baktı ben ona baktım. Bana çok güzel ve şefkatle bakıyordu. Artık emindim ben ona aittim ve hep onun olacaktım”

kizini-odasinda-bulamayan-anne-bahcede-korkunc-manzarayla-karsilasti-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.