Komşular tatile gittiğini sanıyordu, 19 gün sonra sandıkta cesedi bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 57 yaşındaki kadının cesedi evindeki sandıkta bulundu. Komşularının, kadının tatile gittiğini düşündüklerini söylediği, zanlının ise cesedin kokmaması için pencereyi açık bıraktığı öğrenildi.

Komşular tatile gittiğini sanıyordu, 19 gün sonra sandıkta cesedi bulundu

Malatya'da emniyete giden V.E. Antalya'da 17 Aralık'ta Saadet Tutkanç'ı çıkan tartışma sonucunda eliyle boğarak öldürdüğünü, cesedini de evdeki sandığa sakladığını belirterek suçunu itiraf etti.

Bunun üzerine Tutkanç'ın Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi'ndeki evine giden Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının cesedini sandıkta buldu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Tutkanç'ın cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edilen cenazenin Antalya'da toprağa verileceği öğrenildi.

komsular-tatile-gittigini-saniyordu-19-gun-sonra-sandikta-cesedi-bulundu-002.jpg

Öte yandan turizm sektöründe çalışan Saadet Tutkanç’ın, evinde engelli bir çocuğa baktığı, evinin bir odasını arkadaşına kiraya verdiği öğrenildi. Sessizliğin hakim olduğu binanın zeminindeki iş yeri sahipleri, Saadet Tutkanç’ın memleketine tatile gittiğini düşündüklerini söyledi.

komsular-tatile-gittigini-saniyordu-19-gun-sonra-sandikta-cesedi-bulundu-001.jpg

CESET KOKMAMASI İÇİN PENCEREYİ AÇIK BIRAKMIŞ

V.E.'nin yaptıkları kavganın ardından Tutkanç'ı boğarak öldürdüğü ve odasındaki çeyiz sandığına koyduğu öğrenildi. Zanlının kadının kokmaması için odanın pencerelerini açık bıraktığı belirtildi. V.E.'nin Malatya'da yaşayan ailesiyle görüştükten sonra polise gidip teslim olduğu ve işlemlerinin buradan devam ettirileceği öğrenildi.

komsular-tatile-gittigini-saniyordu-19-gun-sonra-sandikta-cesedi-bulundu.jpg

"TATİLE GİTTİ BİLİYORDUK"

İş yeri sahibi Hamdullah Aslan, “Saadet Hanım iyi bir kadındı, sabah işine gidip akşam geliyordu. Kimseye bir zararı yoktu. Ben de bugün öğrendim olayı ve üzüldüm. Ben tatile gitti diye biliyordum, bana öyle se yanında kadın öyle söyledi. Şaşırdık kim neden yapar. Kötü biri değildi. Engelli bir çocuk vardı yanında ona bakıyordu. Kimseye zararı olmayan bir kadına neden bunu yaptılar. Ben de şoktayım hala. En son Saadet hanımın yanında kalan kadın buraya geldi, çocuğu bırakıp tatile gitmiş, dedi. Biz de öyle biliyoruz. Ta ki bugün gerçekleri öğrenene kadar. Üzüldük” diye konuştu.

komsular-tatile-gittigini-saniyordu-19-gun-sonra-sandikta-cesedi-bulundu-003.jpg

Kaynak:AA / İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.