Kömür yüklü kamyon, faciaya neden oluyordu
|
Son Güncelleme: 30.08.2025 10:43
Muğla’nın Milas ilçesinde bir kömür kamyonu manevra sırasında elektrik direğini yıkıp kaçtı. Facianın eşiğinden dönülen mahallede elektrik kesintisi yaşandı. Güvenlik güçleri direği yıkıp kaçan kamyon sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
Olay sabah saatlerinde Muğla Milas’da Hacı Apti Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi.
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 64 plakalı bir kömür kamyonu manevra yaptığı sırada cadde üzerinde bulunan koskoca elektrik direğini yıkıp bölgeden uzaklaştı.
Gürültü üzerine sokağa çıkan vatandaşlar durumu 112 İhbar hattına bildirerek olaydan sonra kaçıp giden kömür kamyonunun plakasını da güvenlik güçlerine bildirdi.

Olayda elektrik telleri yola ve araçların üzerine savrulurken yaralanan ya da ölen kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu.

Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.